Slide background Image Layer Image Layer Image Layer

Klippan logistikcenter

Kvalitativ helhetslösning för effektiv logistik på bästa läge

Tribona

Tribona är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med renodlad inriktning på lager och logistik. Vi äger, förvaltar och utvecklar logistikfastigheter så att våra hyresgäster kan bedriva effektiv lager- och logistikverksamhet i dem.Vi har idag fastigheter med en sammanlagd yta på ca 704 000 kvm på attraktiva lägen runt om i Sverige. Vi har även byggklar mark i nära anslutning till motorvägar och järnvägar, och kan bygga fastigheten helt efter din verksamhet. Du får en specialanpassad lokal med optimal planlösning.

DHL

DHL Supply Chain i Klippan driver en av Nordens mest kvalitetssäkrade lager och packningsverksamhet. Ca 1 miljon pallar med gods strömmar varje år genom lagret. Genom en strukturerad Lean-kultur säkerställer DHL minimal resursåtgång för maximalt mervärde, vilket i slutändan kommer DHLs kunder till gagn. Många av de administrativa processerna är automatiserade med hjälp av IT-system, vilket bidrar till både leveranssäkerhet och effektivitet. DHL drar stor nytta av sin globala nätverk av expertis i Klippan. I DHL-koncernen finns ca 500 000 anställda med verksamhet i 220 länder/territorier.

Klippans kommun

Välkommen till Klippans kommun. I det expansiva nordvästra Skåne, vid foten av Söderåsen ligger vi både vackert och strategiskt. Klippan har ett idealt läge, nära till tre europavägar, väl utbyggda järnvägar, en av Sveriges största containerhamnar i Helsingborg och Öresundsbron i Malmö. Nära ligger även två flygplatser, Ljungbyhed och Ängelholm. Det rika och omväxlande företagsliv vi ser i kommunen idag är resultatet av en lång tradition. Här finns framgångsrika företag av varierande typ, allt från enskilda firmor till större specialiserade företag. Många av dem utmärker sig i sin bransch. Genom samverkan skapas ett nytänkande företagande och en plats för företag att växa.